Print this page
Kjempeflott adventskonsert

Onsdag 5 desember gjennomførte korpset på nytt en flott konsert i Rønvik kirke.Også i år spilte vi sammen med Hunstad Skolekorps.

Aspirantkorpset åpnet konserten med framføring av "Lets Begin" og "Bjelleklang". De gjorde en flott opptreden som de kan være stolte av.

Hovedkorpset tok så over og presentert et flott og variert program . Det åpnet med musikk skrevet orginalt for skolekorps som klang mektig og flott i kirkerommet. De fortsatte med "Himlen i min favn", av Carola.

Så fikk vi møte korpsets solister for kvelden. Først ut var Ingrid Sofie Joakimsen som på trompet framførte "Vidda" av Ole Edvard Antonsen. Andre mann ut som solist var Jørgen Simarud Stabell, som like flott framførte "Gabriellas Song" på trombone. Det er flott med slike ungdommer som kan stille seg slik forran korpset og presentere flotte solo opptredener.

I programmet var også musikk av byens store visesanger - Halvdan Sivertsen. "Sommerfuggel i vinterland" hørtes flott ut i korpsdrakt, og melodistemmen ble flott spilt av Tobias Eriksen på baryton og Eirin Noem Korsvik på trombone.

Som årene før hadde vi med oss sangsolist. I år var det Odd Erik Antonsen - som tidligere i høst var med i TV2 sitt program "Norske Talenter" Han framførte sammen med korpset en flott versjon av "Hallelujah". Her fikk vi også høre to solobidrag fra Sivert Johansen på trompet og Amalie Hansen på altsaxofon. Her ble det pause med servering til både store og små.

Andre avdeling åpnet med at korpsmusikerene hadde innmarsj med tente stearinlys, i et mørkelagt kirkerom. Straks var publikum i høytidsstemning og klare for ei avdeling med julemusikk. Først var det et potpuri av Prøysens kjente og kjøre julesanger. Så fikk vi høre musikk fra "Jul i Blåfjell"

Og så - midt i julemusikken - servert de musikkstykket "Three sides of a Triangel" som skal gi et musikalsk bilde av de tre sidene i et triangel.

Avslutningen ble i henhold til tradisjonen med Nordnorsk Julesalme og Deilig er Jorden. Etter det kunne nok de fleste gå hjem med en god begynnende julestemning.
Takk for en flott konsert !