Alstad Skolekorps
Alstad skolekorps
 •    • Aktiviteter    • Om Alstad skolekorps    • Prosjekt med NMF    • Nyheter    • Hovedsponsor    • Samarbeidspartner     • Gjestebok  

 

 

  
    -
Vi fyller 35 år!
    - Hei alle sammen – og velkommern til Alstad Skolekorps sin nye hjemmeside!
    - Oppstart av nytt korpsår - 2010-2011
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 156 958

 

 

 
Hei alle sammen – og velkommern til Alstad Skolekorps sin nye hjemmeside!
 
2010-11-14 Korpset vårt ble offisielt stiftet 2. desember 1975, og fyller dermed 35 år i år. Gjennom disse 35 årene, har korpset hatt mange opp og nedturer i forhold til medlemstallet. De siste årene har det dessverre vært en jevn nedgang. Da sesongen startet høsten 2009, hadde korpset kun 13 medlemmer. Vi som da satt i styret var veldig spente på hvordan ting skulle gå, når vi tok fatt på den nye sesongen. Heldigvis erfarte vi at i vår del av byen er det mange unger som liker musikk – for rekrutteringen i fjor høst var fenomenal. Til sammen var det mer enn 40 unger som prøvde seg som korpsmusikanter hos oss gjennom fjorårssesongen. 18 av disse er fremdeles med oss ennå nå i høst, i tillegg til 9 medlemmer i hovedkorpset.

Fjorårssesongen ble altså en stor opptur. Vi fikk mange nye medlemmer som ble kjempeflinke til å spille. Vi fikk styrket økonomien til korpset betraktelig slik at vi fikk fornyet mange instrumenter og uniformseffekter. Vi var med på å lage en flott ramme på 17. mai feiringa, og gjennomførte en flott tryllekonsert sammen med Haakon Esplo i juni.

Sommeren gikk og ny sesong stod for døra nå i høst. Vi var spente også nå. Var den flotte rekrutteringen i fjor bare et blaff? Neida. Selv om det ikke var like Fenomenalt som i fjor, har vi nå 13 nye ivrige og flinke aspiranter. Det betyr at vi nå er 40 medlemmer i tillegg til noen av oss «gamlinga»/ foreldre som spiller!

Nå står snart vår jubileumskonsert for døra. Vi som planlegger og styre med den, tror det kommer til å bli en stor og flott opplevelse – både for oss som skal spille og de som kommer og ser på. Vi håper på riktig god oppslutning om denne konserten, slik at det blir en flott opplevelse for alle sammen.

Vi Håper at vår nettside blir mye brukt, og er til nytte og glede for våre medlemmer og andre gjester. Besøk oss gjerne også på Facebook.


Ønsker alle en fin førjulstid
Tore - lederUtskriftsvennlig versjon

 

 

Alstad Skolekorps, Postboks 4228, 8089 Bodø